About me

La rond...

In ziua de azi putine lucruri pot avea pretentia ca sunt spectaculoase. Toata lumea are internet acasa (eu tocmai am inceput cura de dezintoxicare), pana si copiii de clasa a III a au profile de hi5, un barbat a ramas insarcinat si cred ca a si nascut pana acum (www.mediafax.ro), etc. Sa iesi in evidenta nu mai e de mult timp o treaba usoara.
Lumea abordeaza probleme filozofice din ce in ce mai des (majoritatea fara sa aiba macar o vaga idee despre ce vorbesc). Un exemplu relevant (la scara mica) sunt prelegerile marxiste ale domnului Albu, care filozofand in nenumarate randuri, a ajuns la concluzia ca fetele se impart in doua categorii:
1. cele bine crescute;
2. cele prost crescute.
Pentru ca suntem deja obisnuiti cu asemenea concluzii nu putem decat sa ramanem reci...sau sa filozofam la randul nostru (ca asa e la moda acum).

***

Un fotograf polonez s-a apucat sa reconstituie scenele din cateva fotografii celebre, folosind piese de Lego.Interesant!

***
Mi s-a spus in casca ca barbatul insarcinat va naste pe 3 iulie...

***
Si la sfarsit ceva fain...da' te rog nu da click ! (pentru ca s-ar putea sa mai trebuiasca sa dai de vreo 197 de ori apoi...)
Ei...dati pe propria voastra raspundere :))