About me

Raspuns: Random

>> Una din prietenele mele, oripilate de imaginea a doi indragostiti sarutandu-se patimas pe faleza, a dezvoltat urmatoarea teorie: "Ce ar fi daca as vomita in gura unuia dintre ei si i-as pune sa se sarute in continuare".
Raspunsul meu: :|

>> Vizionand recent un filmulet (vechi) de pe Youtube, am lamurit si problema folosirii sintagmei "(da in) p*** mea" ca semn de punctuatie. Este o chestie strict masculina, pe care fetele nu o vor putea intelege niciodata (din motive de fizionomie).
Ca sa dezvolt putin tema filmuletului, ati observat (mai ales fetele), ca sunt baieti care folosesc constant sintagma sus-mentionata, de cele mai multe ori pentru a-si exprima o nemultumire. Ati auzit in repetate randuri cum sintagma era folosita alaturi de obiecte ca: televizor, calculator, etc. atunci cand acestea se defectau. Ce te faci insa, ca baiat, atunci cand se defecteaza blenderul? Doar nu iti bagi in blender... :|
Vizionare placuta [click] !

>> E bine sa schimbi "God damn it" (care a devenit deja un cliseu) cu "Allah damn it" sau in cel mai rau caz cu "Buddha damn it". Asta depinde de religie.
E perfect daca simti ca ai nevoie de o schimbare...

Sunt sigra ca nimeni nu va ajunge sa citeasca acesasta propozitie pentru ca v-ati oprit toti dupa primul paragraf si v-ati dus sa vomitati... :|

3 comments:

Adina S spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Adina S spunea...

Ce te faci daca e ateu?
"Flying Spaghetti Monster, damn it!"?

Cristina spunea...

deci, pentru ateu sunt 2 cazuri:

1. e fata; in acest caz nu se poate folosi nicio replica si nici nu se poate inventa una speciala.
Nota: se poate totusi folosi "Flying Spaghetti Monster, damn it!", insa ma indoiesc ca se poate pentru ca e nevoie de o doza mare de LSD pentru a vedea un monstru de spaghete zburator.

2. e baiat; se descurca el (vezi paragraful 2), dupa care se aplica solutia de la cazul 1.