About me

Capitolul I

Ieri a plouat. A plouat in asa fel incat Trik Cotor nu a avut chef sa iasa pe-afara. Asa ca, s-a indeletnicit cu urmatoarele:

1./ Jucat cu cainele.
Dupa ce alaltaieri Trik a dat sfoara in tara ca vrea caine, si-a dat seama ca are deja unul, si unul chiar bun la o adica, roz si feroce, alaturi...
Asa ca a inceput sa se joace cu cainele pe care l-a botezat Snitzel in cadrul unei ceremonii pompoase la care nu a luat parte nimeni. Maine va merge asa cum s-a stabilit, la magazinul de caini, pentru a studia comportamentul cainelui in salbaticie si a vedea cu ce se hraneste acesta pentru a supravietui.

2./Studiat pseudo-religii.
Trik a descoperit pastafarianismul (pentru ca i-am spus eu sa citeasca toate articolele de pe Wikipedia). Astfel el a inteles ca nu trebuie sa fie pacatos si ca trebuie sa se fereasca de ispitele diavolesti (ca de obicei intelege totul aiurea). Mi-a marturisit totusi, ca acest lucru este relativ greu din punctul lui de vedere (dar nu imposibil) dat fiind faptul ca ispitele diavolesti sunt de origine Fallen.
Dar ca sa nu ne departam de la subiect, interesul pentru religie pe care l-a manifestat astazi domnul Trik Cotor este im proportie de 99,8% datorat portiei de salvia divinorum, care te face sa vezi lumea altfel (interesant subiect !!!). Restul de 0,2% e de la el...
Vis-a-vis de acest subiect, Lucia a gasit asta:


Pana se hotaraste Trik Cotor in ce/cine crede, Olanda o sa ajunga sub apa, Romania o sa fie prima putere economica mondiala, Becali o sa fie presedinte, Pastele cailor o sa fie sarbatoare nationala si o sa se inventeze foarfeca care lipeste in loc sa taie.

3./Citit carte.
Da, ai citit bine randul de mai sus. Trik Cotor, manat de dorinta lui perpetua de cunoastere, s-a apucat sa citeasca prima carte cu multe pagini din viata lui, care nu este tocmai o carte ci e un pliant publicitar, si nu are multe pagini (insa pentru Trik, mai mult de o pagina inseamna multe si pliantul asta are 2, deci e mare).

4./Pregatit plan diabolic de atac nuclear asupra SUA.
Planul acesta este pur si simplu CROAAA-SANT!!! (cum ar spune francezii). Daca arunca in aer America, ar rezolva mare parte din problemele actuale ale omenirii cum ar fi lipsa de hamburgeri, cauzata in special de americanii obezi care tin totul numai pentru ei .
Planul, desi genial si de admirat la prima vedere a fost abandonat dupa 5 minute pentru ca avea multe goluri.

5./Mutat fisiere dintr-un loc in acelasi loc.
Trik este genul de om care tine la ordine si organizare, asa ca ocazional (deci cam o data pe zi), muta folderele din D:\ in C:\ . Astazi, poate si din cauza psihedelicului, calculatorul, spune Trik, "a prins viata si a facut misto de mine", asa:

Deeci, nu e vina lui ca au ceva calculatoarele cu skaterii Fallen. El a fost baiat cuminte si a asteptat cele 35791001 minute, dar a asteptat degeaba pentru ca venise deja timpul sa mute folderul inapoi in D:\.
In concluzie ieri a fost o zi extrem de plictisitoare pentru Trik. Sunt curioasa ce face azi, pe canicula...

***
Un motiv de bucurie in plus pentru mine :D. Nu stiu cum, cand si de ce, dar facultatea la care vreau sa dau eu haaaat la anu' a facut in asa fel incat sa scap de C++ (lucru care nu poate fi altfel decat minunat pentru ca inainte anul I era un fel de amestecatura intre Facultatea de Matematica si Facultatea de Informatica). Deeci, oficial:

Ma intreb ce-o sa se mai intample pan' la anu'...

4 comments:

Anonim spunea...

I LOVE OYU TRIK=))

Anonim spunea...

Nu te cred

ClaudelGFX spunea...

lol @ trik.

Anonim spunea...

deci, va multumesc fanilor ca ma iubiti si ca ma sustineti