About me

Trik Cotor ...spaima fetelor (na ca rimeaza)



De azi avem un nou membru in familia din Studio. Despre el nu se pot spune prea multe, pentru ca e "el" pur si simplu...desavarsirea, haplustiul, ceva-ul metatemporal si total atipic, abstract si numai bun de ...criticat. Trica Cotor, alias Trik Cotor (pentru ca trebuie sa aiba si omul un nickname) este cel mai cel om pe care il cunosc eu (si cunosc oameni in general) si cel mai "skater" skater pe care il cunosc eu (si skateri nu cunosc multi).
E genu de om, scuze, skater, care se respecta pe el si mai ales pe propria lui persoana. Este foarte atent cum iese pe strada, se ferchezuieste en-gros si en-detail si ce iese la sfarsit, dupa ce se termina el de pus la patru ace chiar e ...aiurea.
Dar pentru Trik Cotor nu conteaza ce zice lumea, ca el cand isi ia haine de la skate shop e oricum cel mai tare si nedepasibil. Firma lui preferata (pentru ca trebuie sa aiba si omul o firma preferata) este Fallen. Ar fi ales Adio, dar aude cuvantul asta cam des si ar fi fost stresant sa aiba si haine din alea...In plus Adio e departe de realitatea pe care numai Fallen o poate reprezenta ca lumea si fara erori.
Deci Trik Cotor are totul... e varianta beta a baiatului de cartier. Ai sa-l vezi vara, strecurandu-se discret prin pasajul dintre blocuri pe care l-au astupat astia cu gunoaie, imbracat in canadiana lui Fallen, cu pantalonii lui Fallen, claparii Fallen si ochelarii de soare Fallen, ca sa se protejeze de soare.
Iarna se schimba garderoba. Cozonacii Fallen din picioare sunt combinati artistic cu tricoul Fallen si ochelarii de soare Fallen, dar niciodata aia pe care ii poarta vara (pentru ca aia erau pentru soare iar astia trebuie sa fie pentru zapada). Iarna nu poarta pantaloni pentru ca nu are rost. Insa chilotii de firma (Fallen, logic) ii fac intotdeauna reclama buna.
In lunile fara "r" (toate celelalte in afara de septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie, martie) se plimba cu skateboardul Fallen...prin casa (pentru ca nu exista inca skate park Fallen).
La el in casa nu poti sa intri niciodata pe usa, ci doar pe geam, pe skateboard si musai cu o schema generica care sa se termine cu Fallen
Astfel, la el in casa nu ai putea sa intri cu ollie, ci cu Fallen ollie si asa mai departe pentru toate schemele de intrat pe geam cu skateboardul. Printre fazele naspa ale acestei chestii este ca Trik uita mereu sa deschida geamul asa ca de cele mai multe ori o patesti Fallen trough the window. Eh, asa se intampla cand o arzi Fallen. Noroc ca are ma-sa o rezerva bunicica de geamuri Fallen si ca sta la parter.
Trik sta bine si cu fetele, numai ca nu prea se gasesc din alea Fallen in zilele noastre. Din punctul asta de vedere e cam depasit istoriceste vorbind da se rezolva cu vreo 2-3 lovituri de baseball bat aplicate pe spinarea respectivei tipe. Cum? Fallen style, of horse.
Trik Cotor a fost de acord sa ma lase sa il interoghez in fiecare zi, ca sa fac cunoscute lumii intregi likes-urile si dislikes-urile lui. O sa mai auziti de el cu siguranta pentru ca si eu am incercat sa scap de el si nu am nicio sansa. Acum sa il lasam sa se obisnuiasca cu statutul de vedeta (pentru ca are nevoie de o pauza bietul om...).