About me

Shopping

Se trezeste azi dis de dimineata Trik Cotor si il trazneste fabuloasa idee ca vrea sa isi achizitioneze un caine. Nu stie de care, nu stie cum, nu stie cand. Stie numai ca o sa-l cheme Snitzel. I-a ales numele asta pentru ca si nu numai din cauza asta. "Snitzel" e un nume care o sa-l inspire pe el mai incolo...e sigur de asta.

Deci hotarat sa-si ia caine, numai ce incepe el si deschide calculatorul ca sa caute un dealer autorizat, cu gandul ca poate gaseste si unul de firma daca tot cauta (Fallen reprezinta un avantaj). Si unde incepi sa cauti caini de vanzare, daca nu pe messenger?Zis si facut... acum nu trebuie decat sa astepte un mesaj inapoi de la posesorul de caini sau o cunostinta a posesorului de caini...
Laif...

***
Dupa ce o sa isi faca rost de caine, Trik o sa mearga la un magazin de caini (ca acolo au caini, i-a vazut el cu ochii lui in cusca...aveau si pret) ca sa intrebe ce mananca un caine si ce ii mai trebuie acestuia ca sa nu moara.
El nu vrea sa-i faca felul cainelui, ci mai degraba vrea sa creasca un caine care la un moment dat al vietii lui de caine sa fie capabil sa faca el felul cuiva.
Asa ca de indata ce va fi facut rost de caine va merge la magazin. Asta e lucru hotarat.
Pana atunci insa, trebuie sa astepte, pentru ca nu are nici cea mai mica idee de unde ar putea cumpara un caine, daca nu de la o cunostinta (sau vreo cunostinta a unei cunostinte) de pe messenger...