About me

Capitolul II

Pentru ca este un idol pentru generatiile tinere, Trică Cotor, cunoscut in comunitatile underground drept Trik Cotor, a pornit intr-un turneu de promovare a propriei persoane, in jurul orasului de bastina, Braila.
Asta inseamna ca, desi s-a mutat de curand (din locul unde locuia linistit cu parintii sai), intr-un apartament de 70mp, va dormi pe unde va apuca, ca altfel nu mai e turneu.
Unii se vor intreba ce l-a determinat pe Trik sa se mute din casa parinteasca. Pe el nu l-a determinat nimic, ci a fost autodeterminat, de catre maica-sa, din cauza unui numar mult prea impresionant de geamuri sparte. Dealtfel, familia Cotor (recte, parintii lui Trik), au ajuns la concluzia ca ar iesi mult mai ieftin daca i-ar cumpara fiului lor propriul lui apartament (mobilat si utilat), decat daca ar sta sa inlocuiasca geamurile de fiecare data cand: vine Trik acasa, pe Trik il viziteaza prietenii lui Trik, Trik iese sa plimbe cainele lui Trik, etc.
Din cauzele sus mentionate, Trik locuieste acum singur impreuna cu cainele si planta lui (pentru ca are o planta).
Din cauza ca el este plecat in turneu, am fost solicitata sa am grija de cele doua entitati care populeaza apartamentul Fallen al lui Trik Cotor (cainele pe care deja il stiti si planta [foto]).
Planta este unul din obiectele care compun karma cotoriana, mutumita proprietatilor uimitoare pe care le are atunci cand este folosita ca...sampon. ("Doar la ce pot sa folosesc o planta care se foloseste la prepararea unui drog psihedelic?" , spunea Trik Cotor).
In ciuda unor pareri critice, la Trik in casa nu este asa dezordine pe cat s-ar crede. Nu pot sa zic ca e foarte ordine,
dar nici dezordine nu e. E doar dezordine. Si o dezordine din aia organizata, in care iti gasesti fara probleme toate lucrurile de care ai nevoie. De exemplu, daca Trik m-ar fi rugat sa merg la el acasa si sa-i aduc tricoul gri cu bulinute verzi (aflat, prin absurd, in movila organizata de haine), ar fi fost un lucru foarte simplu de facut, pentru ca intr-o movila organizata, tricourile stau intotdeauna in mijloc (intre maieuri si pulovere) datorita densitatii.


***
Intocandu-ne la capitolul "Turneu", spuneam ca Trik a plecat sa-si promoveze propria persoana prin Braila. Oamenii vin buluc sa vada fabulosul fenomen pe care Trik este capabil sa il genereze si caruia nu i-a fost atribuiut pana acum niciuna din urmatoarele explicatii: fizica, matematica, filosofica, psihologica. O singura data, un reputat om de stiinta a avut curajul sa descrie ceea ce se intampla atunci cand Trik iese pe strada:
"(...) Trica rasare mereu de la vest la est, iar momentul acela din zi in care se intersecteaza el cu soarele este cunoscut sub numele de pranz. Dupa cum stiti, la pranz mereu este o pauza ceva mai lunga, pentru a colecta intelepciunea uimitoare ce se genereaza la contactul celor 2 mostri sacri, moment incare lumea se aduna pentru a fi iradiata si pentru a admira fenomenul."
Fenomenul se manifesta si noaptea, si a fost captat cu o nefericita camera fotografica, care dupa ce a explodat de la supraincarcarea cu energie cotoreica, s-a transformat in urmatoarea imagine:


Ma aflu in imposibilitatea de a putea face comentarii referitoare la imagine, pentru ca este (in sinea ei de imagine) sublima.
Sa il asteptam pe Trik sa se intoarca din lungul si solicitantul turneu...

2 comments:

Anonim spunea...

Da' Trick cine-i?

Cristina spunea...

mdeci...iti recomand ca lectura suplimentara:
1. Capitolul I - luna iulie
2. Trik Cotor (spaima fetelor) - luna iulie
pofta buna!