About me

Capitolul III

Trică, s-a întors de mult timp din turneu, dar a stat in gara si a meditat. Fie ca s-a gandit la cauza si efect, la strategii de marketing sau la muzica, Trica nu a stat. Spre exemplu: Cum ar fi daca cineva si-ar face un lant de magazine numit "Da", ar inregistra numele ca TM si nu am mai avea voie sa spunem niciodata "da", fara sa platim o suma modica?
Mai tragic ar fi daca s-ar face restaurante "NU". De ce? Pentru ca: iesi cu un prieten in oras si te intreaba :
Prieten: Ma! Ti-e foame? Unde mergem sa mancam?
Tu: Nu.
(Vezi sa nu primesti mancare in cazul astaf)

***
Cainele lui Trica, a profitat de faptul ca stapanul a fost in turneu si a trecut apartamentul pe numele lui (prin forme legale, la notar), asa ca acum, Trica Cotor locuieste in splendida cutie de carton sus-amintita si negociaza cu parintii sai sa-l primeasca inapoi acasa (lucru putin probabil deocamdata).
Singurul loc unde Trica a fost primit sa locuiasca permanent a fost un bordel de maimute turbate, unde desigur avea sa primeasca mancare la discretie, insa singurul inconvenient era ca nu putea sa se conecteze la internet.
Deci resedinta temporara este aceasta cutie, care a servit candva drept ambalaj unui router wireless Fallen. Trica le are momentan pe toate...in curand va avea mai multe.

***
Mama lui Trica a inceput sa vorbeasca prin proverbe. Astfel, atunci cand discuti cu ea, poti fi sigur ca vei avea ceva de invatat. ("Today we have learned that girls don not have balls"). De asemenea, atunci cand vrei o explicatie, ea iti va raspunde printr-o definitie din integrame, chipurile ca sa te ajute sa gasesti singur raspunsul. Acum nu inteleg de ce Trica s-a mutat de acolo numai pentru ca spargea geamurile. Si mai presus de asta, nu inteleg de ce vrea inapoi.
Tema de gandire pana data viitoare: Asa, Trica nu va recomanda sa purtati skate-shoes daca nu stiti cum arata un skateboard...