About me

Pantera de la Puma si alte povesti

Bun. Majoritatea aveti macar un articol vestimentar Puma. Aveti si eticheta la el, dar banuiesc ca nu ati stat sa o cititi...
Nici nu stiti ce ati pierdut. Pentru ca:



PLANSA 1

Worst case scenario: Nu stii sa citesti, si totusi te uiti la imagini, facand involuntar parte din cei 4% care (chiar!) citesc etichetele Puma.


PLANSA 2
Worst case scenario: Locuiesti in desert, unde nu cresc plante, pentru ca nu e nicio apa prin apropiere, asa ca nu ai nici macar satisfactia de a fi cazut cu masina in vreun lac. So you cheer up c'ause it might never happen. Dar aminteste-ti ca locuiesti in desert, da? Asa ca e foarte probabil sa fie o prapastie prin apropiere, in care sa cazi cu tot cu masina!
Vezi? Asa patesti daca nu iti speli hainele Puma.
PLANSA 3
Worst case scenario: You're standing at a bus stop, after a fun night out. You arrive home, put on your serious sporting use Puma outfit, after a session of light gardening,expecting to meet your Ex for tea...whatever :D


PLANSA 4

***Deschisa la editari ulterioare ale Adinei/Ioanei.
Adina:
Worst Case Scenario: Ai primit cadou articolul Puma, deci partea cu "obviously smart" cam pica.

***
Putini stiu ca Trica a ajuns sa locuiasca intr-o cutie de carton. Ei, A RACIT. Ii e rau in fiecare secunda, a fiecarui minut, al fiecarei ore, a fiecarei zile, a fiecarei saptamani, a fiecarei luni. Ii e atat de rau incat mananca asta:


Daca te uiti atent, ai sa vezi ca prin branza aia isi fac veacul niste puncte negre/verzi , care (conform biologului de serviciu) nu arata ca niciunul din organismele care vietuiesc pe Terra. Deci, damn!
Poate supravietuieste...

Va urma...

3 comments:

Anca G. spunea...

Puncte extraterestre...chiar vrei să nu mai mănânc brânză? :(

Cristina spunea...

Nu stiu... da' branza aia arata dubios.

Anonim spunea...

niciodata nu am fost curios sa citesc pe etichete. oare pe cele de la nike ce-o scrie ?:))