About me

Margini pe chestiunea unor semi diverse

Live-blogging din Geneva: 

În cursul nopții trecute am desfășurat o acțiune de sabotaj în Geneva, care a fost un eșec total. Acest lucru s-a datorat în primul rând faptului că nu am mai folosit cârtițe din import ci unele hunedorene (care au început să latre frenetic atunci când au auzit cuvântul "mâncare"). Oricum eram în întarziere, pentru că nu ne-am deplasat cu trenul pana în Geneva ci printr-un tunel săpat de aceleași cârtițe hunedorene, tunel care ne-a ocolit de 3 ori în jurul planetei înainte să ajungă la suprafața destinației dorite.
 Însă, sabotajul a fost totuși înfăptuit de un grup de români ter
oriști, care a furat 1,3 kilometri de tunel în care se aflau și cei 20 de protoni implicați în experiment. Din păcate, viteza cu care au acționat românii a fost mult superioară vitezei de deplasare a protonilor, fapt care a dus la iradierea cârtițelor (Dumnezeu să le ierte!) și la prinderea noastră.
Vom reveni în scurt timp cu detalii.

Editare ulterioară:

Live blogging din Geneva

Cei care au furat cei 1.3 km de tunel au fost de fapt țigani nu români. Cei 20 de protoni care au fost prinși în tunel în timpul jafului s-au întors acasă teferi și nevătămați (ce-i drept, fără ceasurile Swatch).
Avem și imagini (în direct și în reluare) din camera detectorului CMS:


NU FOLOSIȚI CÂRTIȚE HUNEDORENE PENTRU AMBUSCADE EUROPENE!!!
[Cârtiță hunedoreană]

2 comments:

Anonim spunea...

cristina, nu e vina mea ca nu deosebesti un pui de catel de o cartita:|

Cristina spunea...

Adică cum bă?
Nu mai lua apărarea cartițelor hunedorene, ca-s niște știfturi...