About me

Reclame lame...

Da....Reclamele astea sunt lame rau de tot.
Morala e sa mai faceti din cand in cand curat. Altfel, s-ar putea sa se lase cu sange.
Cred ca puteau sa sugereze si altfel chestia asta. E chiar mai rea decat poza aia cu sobolanul disecat.

Dar am mai descoperit ceva lame: blogurile unor tipe prea inteligente ca sa fie intelese: una emo, una filozoafa.
Sa incep cu aia emo :D
In cele ce urmeaza, colegii mei vor regreta (in adancul sufletelor lor) ca m-au numit vreodata tocilara ( DESI SUNT FARA INDOIALA ). Copilul emo, ca prototip genric, e innebunit dupa...grafuri!!! Si noi care credeam ca stilul emo are mare legatura craniile si arta de a avea permanent aceeasi expresie a fetei (printre alte maiestrii).

Bun. Daca v-ati deranjat sa dati un click casa vedeti imaginea marita sigur nu ati inteles nimic. E oricum prea greu sa va explic cum sta treaba cu teoria grafurilor (sau poate nu stiu nici eu. noroc ca am sa invat la facultate :D). Daca vreti sa aprofundati acest interesant subiect, dati un click ca sa ajugeti la blogul "copilului ambulant", asa cum ii place sa se autointituleze.

Sa trecem mai departe. Copilul filozof, da? Ei, nici asta nu e departe de emo, cu exceptia faptului ca nu ii place matematica si cunoaste mai multe culori decat alb, negru si gri (cate oricum sunt non-culori, respectiv tonuri).

Aici trebuie sa poposim mai mult, pentru ca spiritul creator al plodului filozof, desi mult mai lame decat al celui emo (si trebuie sa recunoastem asta cu durere in suflet), are un bob de intelectualitate.
Eu cred ca Internetul e ultimul loc unde trebuie sa iti pui jurnalul, daca nu vrei ca toti "ignorantii" sa iti calce in picioare intimitatea.
Ca sa va mai cultivati oleaca, va dau si URL-ul blogului tipei filozoafe: [click]

Mie sincer mi-au placut amandoua, desi sunt foarte foarte lame in ceea ce fac ele. Asta nu inseamna ca sunt emo sau filozoafa :D. Desi, daca stau bine sa ma gandesc ar suna bine: Cristina, mare tocilara, filozoafa....DAR NU SI EMO!!!